Галкін показав город, на якому вирощує овочі для Алли Пугачової і власноруч приготував дружині обід

Максим Галкін разом зі своїм сином Гаррі провів ревізію по теплицях, в яких вони вирощують овочі.

Максим Галкін і Алла Пугачова живуть в елітному селищі Грязь. Там вони побудували не просто будинок, а цілий замок. На території будинку є бібліотека, оранжерея, басейн, зимовий сад і окремий будинок для прислуги. Також на території володінь Галкіна і Пугачової є власні теплиці, де вони вирощують овочі.

Замок Галкіна і Пугачової
Замок Галкіна і Пугачової

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Максим Галкін похвалився урожаєм овочів і зелені. Шоумен опублікував відео, на якому він разом з сином заходять в теплицю. Там ростуть огірки, помідори, болгарський перець, баклажани і зелень. Пізніше, зібравши ароматні овочі, Галкін відправився на кухню, щоб приготувати вітамінний салат для Алли Пугачової.

“Салат зі своїх овочів – це найсмачніше, що може бути”, – сказав в кінці відео Максим Галкін, показавши, який літній салат він приготував для Пугачової.

До слова, для того, щоб утримувати таку велику територію, на ділянці Пугачової і Галкіна працює чимало людей – садівник, троє прибиральників і покоївка, кухар, няня, фахівець з догляду за газоном і їх власний сантехнік.

Однак і сам Галкін не гребує роботою. Він часто в своєму Інстаграм-блозі показує, як управляється по дому. При цьому Галкін долучає до праці і своїх дітей – 7-річних Лізу і Гаррі. Так, в Інстаграмі Галкіна можна побачити, як він з дітьми готує, відмиває стелю і укручує лампочки в старовинну люстру.

Більше про те, як виглядає замок Галкіна і Пугачової дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.