Дочка Ніни Матвієнко показала, як погладшали її ноги за останній час

Антоніна Матвієнко - донька відомої української співачки Ніни Матвієнко. Дівчина повністю пішла по стопах своєї бабусі і знайшла своє покликання.

Тоня Матвієнко веде в соціальній мережі Інстаграм власний блог, на який підписані понад 90 тис осіб. Жінка практично кожен день публікує свої фотографії і повідомляє новини з особистого життя, а також з життя свого не менш популярного чоловіка Арсена Мірзояна.

Нещодавно вона показала фотографію зі свого виступу в київському торгово-розважальному центрі “Блокбастер Молл”.

Там Тоня Матвієнко позує в короткій сукні, показавши шанувальникам свої довгі ноги. Однак в коментарях фанати написали їй не тільки приємні слова, а ще й засудили за те, що вона нібито набрала у вазі, і її стегна стали порядком ширше.

Сама Тоня Матвієнко вирішила не реагувати на подібне.

Все ж більше шанувальників написали про те, що Тоня Матвієнко прекрасна, і виглядає досить цікаво в цій сукні.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко – мати двох дочок. Свою першу дочку Уляну дівчина народила ще коли була неповнолітньою. Незважаючи на те, що навколишні засуджували її за такий вчинок і називали недолугою мамою, дівчинка знайшла підтримку в очах своєї мами Ніни.

Відзначимо, що підтримка була не тільки в такому питанні. Сильний вплив на формування особистості і вибір професії Тоні зробила її мати. Дівчинка вперше виступила на великій сцені в 10 років. Це сталося на концерті Ніни Матвієнко в США.

Зараз у неї є ще одна дочка Ніна (її співачка назвала на честь зоряної матері). Дівчинка народилася в шлюбі з музикантом Арсеном Мірзояном.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.