Віра Брежнєва поправилася і назвала свою реальну вагу: “Дозволяла собі все “

Відома співачка Віра Брежнєва зізналася, що цілий місяць "дозволяла собі все" і набрала зайву вагу.

Дружину Костянтина Меладзе Віру Брежнєву багато хто вважає еталоном жіночої краси і частенько називають повелительницею чоловічих сердець. Таке звання співачка отримала виступаючи ще в легендарній групі ВІА Гра.

Брежнєва в складі групи ВІА Гра
Віра Брежнєва в складі групи ВІА Гра

Зараз Віра – сольна співачка. Однак радує своїх шанувальників вона не тільки новими піснями і кліпами, а й своїми зовнішніми даними. У свої 39-років співачка може похвалитися ідеальною фігурою і обличчям без жодної зморшки.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва – одна з найкрасивіших жінок в шоу-бізнесі

Однак нещодавно Віра зізналася, що набрала зайву вагу. У своєму Інстаграм-блозі співачка влаштувала рубрику “Питання-відповідь” і відповіла на найцікавіші питання, які хвилюють її шанувальників.

Так, один з підписників запитав Віру, який у неї зараз зріст і вага. Брежнєва не стала приховувати, що за останній місяць набрала зайвого.

Скріншот Інстаграм-сторіз Віри Брежнєвої

“У червні дозволяла собі все. В результаті плюс 2 кг. Потихеньку повертаюся в норму. Зараз 56,7 [кг]. Зріст 170 см “, – написала артистка.

За словами Віри, щоб мати таку фігуру, як у неї, потрібно збалансовано харчуватися і займатися спортом, дотримуватися дисципліни і режим, а також бути послідовним.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Віри Брежнєвої

Про творчий і життєвий шлях Віри Брежнєвої дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!