За секунду до поцілунку: експерт з етикету Ольга Фреймут показала нескромне фото з чоловіком

Українська телеведуча Ольга Фреймут поділилася романтичним знімком зі своїм чоловіком Володимиром Локотко.

Українська телеведуча Ольга Фреймут заробила собі статус головного ревізора країни і справжнього знавця етикету і хороших манер. Ольга випускає книги з етикету, проводить майстер-класи і знімає відео на цю тему.

Ольга Фреймут навіть можна назвати залізною леді. Вона завжди “тримає марку” і знає, як себе повести навіть в самій безглуздій ситуації.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Що стосується особистого життя, тут Фреймут небагатослівна. Головний ревізор країни не виставляє своє особисте життя на показ. Вона дуже активно веде свій мікроблог в Інстаграм, але вкрай рідко публікує там фото чоловіка і дітей. Однак нещодавно телеведуча оприлюднила романтичне фото в своєму Інстаграм-блозі, де вона позує разом зі своїм чоловіком. Володимир і Оля зняті за секунду до поцілунку. Судячи з фото, експерт з етикету Ольга Фреймут не така вже й скромниця.

Ольга Фреймут з чоловіком Володимиром Локотко
Ольга Фреймут з чоловіком Володимиром Локотко

До слова, Ольга Фреймут та Володимир Локотко одружені не так давно – з 2017 року. У цьому ж році у них народилася дочка Євдокія, а до цього у них вже був один спільний син Валерій. Примітно, що Ольга навіть взяла прізвище чоловіка.

Ольга Фреймут з чоловіком і дітьми
Ольга Фреймут з чоловіком і дітьми

Оля і Володимир не влаштовували пишного весілля, вони просто розписалися в один з робочих понеділків.

За словами подружжя, вони не бачили сенсу влаштовувати пишне весілля.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.