“Троє в тіні”: Катерина Осадча на відпочинку з сином похвалилася величезним животом

Зараз українська телеведуча і зірка програми "Світське життя" Катя Осадча відпочиває в Туреччині разом зі своїм сином Іваном.

Не так давно на тому ж відпочинку був і чоловік Юрій Горбунов, проте він терміново вирушив додому з роботи – адже напередодні пологів сім’ї дуже потрібні гроші. Глава сімейства усіма силами намагається заробити фінанси.

Проте, Катерина та Іван додому не вирушили – вони продовжують відпочивати на лазурному узбережжі. Зоряна мама раз у раз публікує фотографії в соціальних мережах. Шанувальники не заздрять, але щиро радіють за артистку.

Катерина Осадча показала, який у неї вже величезний живіт

Телеведуча опублікувала знімок, зроблений в Туреччині. Там вона з сином Іваном йде по березі, і фотографує свою тінь на піску. Знімок вийшов дуже атмосферним, особливо з огляду на те, що видно її великий живіт.

Катерина Осадча показала вагітний живіт на турецькому курорті
Катерина Осадча показала вагітний живіт на турецькому курорті
Катерина Осадча показала вагітний живіт на турецькому курорті
Катерина Осадча показала вагітний живіт на турецькому курорті

Дивлячись на розміри живота, фоловерів Осадчої і Горбунова сміливо припускають, що у пари народиться дівчинка. Та й, на думку зі сторони, у них вже є син, тому тепер повинна бути донька.

Сама зірка програми “Світське життя ” вирішила приховати від фанатів стать своєї третьої дитини

Слід нагадати, що у неї є старший син Ілля Поліщук, який був народжений ще в першому шлюбі. Від другого шлюбу з Юрієм Горбуновим довгонога артиста ростить чотирирічного сина Івана. Тепер Катя отримає статус багатодітної мами, адже в 2021 році у неї народиться третя дитина.

А як ви думаєте, хто буде у Катерини Осадчої і Юрія Горбунова – дочка або синочок?

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.