(Фото) Ірина Федишин відпочинку: свіжоскошене поле – точно не Мальдіви

А між концертами можна і відпочити на свіжоскошеному полі пшениці. Адже це так романтично і повітря чисте, немає шуму великого міста і тільки спів птахів!

Як українці відпочивають або де планують відпочити в останній місяць літа? У кожного це виходить по-різному. Деякі відлітають на Мальдівські або Кайманові острови, інші планують побувати в Туреччині, Греції або Мексиці.
Все залежить від фінансового стану людини.

Інші планують відпочити з сім’єю біля найближчої річки або озера на Україні.
Є й такі, які відпочивають на своєму городі або саду.
Все в цьому світі відносно.

Можна звичайно відмінно відпочити та у себе на дачній ділянці. При цьому поєднувати корисне приємним. Корисне – робота в саду, приємне – чисте повітря і в кінці роботи шашлики з сусідами.

Представники шоу-бізнесу зараз багато дають концерти та тому часу у них мало на відпочинок. Але можна між концертами злітати на Ібіцу і трохи отвлектісь від важкої та виснажливої роботи зірки. А потім з новими силами виходити на сцену і вражати глядачів своїм талантом. Це якщо він у кого є.

Ірина Федишин, безсумнівно талановита і чарівна співачка, яка подобається глядачам. Вона популярна і зараз дає концерти в багатьох містах України: маленьких і великих.
А між концертами можна і відпочити на свіжоскошеному полі пшениці. Адже це так романтично і повітря чисте, немає шуму великого міста і тільки спів птахів і сліпуче сонце!
Що ще потрібно людині для щасливого життя?

А ви як вважаєте – що потрібно людині для щастя?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.