(Відео) Джамала в солом’яному капелюшку і новим макіяжем зачарувала шанувальників

Так нещодавно Джамала розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, де вона в новому аутфіт.

Деякі представники шоу-бізнесу докладають максимум зусиль, щоб видертися на Олімп слави. Для цього вони відвідують дороги фітнес-клуби, тренуються під керівництвом професійних спортсменів і відвідують салони краси.

Треба ж на сцені, щоб була відмінна фігура і нормальний аутфіт. Деяким це вдається. До того ж якщо ще і продюсер до них розташований прихильно, то вважайте, що ви вже майже на Олімпі!

Але втриматися таким людям на піку слави проблематично. Потім все повертається на круги своя і людини просто забувають, причому забувають глядачі, які недавно були просто у захваті від свого кумира. Швидко проходить слава, і дуже швидко забуваються кумири. На сцену виходять всі нові та нові персонажі та простому обивателю важко розібратися, де талант, а де просто фонограма.

Однак є представники шоу-бізнесу, яких природа обдарувала красою і відмінну фігуру. До того ж і талант у них є.

Джамала

До таких представникам шоу-бізнесу відноситься і Джамала.
Так нещодавно Джамала розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, де вона в новому аутфіт. Ненав’язливий, але гарний макіяж, солом’яний капелюшок і чарівне намисто – захопили її шанувальників. Таку Джамалу ви ще не бачили!
Давно вже шанувальники знали, що зірці йдуть будь-які наряди, але в цьому прикиді вона просто чарівна.
А ви як вважаєте? Правда незвично і чарівно виглядає співачка?

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.