(Фото) Лідія Таран в новому аутфіт порадувала шанувальників з даху висотного будинку

Де б не була Лідія Таран - в студії або на даху висотного будинку - можна сказати, що її вид надихає людей!

Різні люди виглядають по-різному. Їх вигляд залежить від настрою, фігури та звичайно одягу. Але найголовніше як людина може себе подати.

Щоранку, коли ви прокидаєтеся і починаєте свій день, частина вашого розпорядку полягає в тому, щоб вибрати, що одягти. Якщо ви працюєте в середовищі зі строгим дрес-кодом або уніформою, наприклад в лікарні, рішення буде прийнято за вас, і то, як ви одягнені, швидше за все, вплине на те, як інші ставляться до вас, наприклад медсестра в білому халаті заспокоює пацієнтів.

Однак в професіях, де у нас більше свободи у виборі робочого одягу, і під час простою, коли у нас є свобода вибору моди, одяг, який ми носимо, часто красномовно говорить про наших емоціях.

Ми можемо не усвідомлювати, наскільки те, що ми вибираємо, залежить від нашого настрою і, дійсно, наскільки наш вибір згодом впливає на нашу поведінку і ставлення як до себе, так і до інших.

Лідія Таран

У всіх нас є улюблений наряд – той, який змушує нас відчувати себе впевнено і дозволяє нам підкорити світ. У багатьох з нас також є одяг, яка більше не підходить, але ми не можемо винести її з-за емоційної прихильності, наприклад, порятунку сукні з нашого першого побачення з давньою любов’ю. Зв’язок між нашими емоціями та тим, як ми одягаємося, є неодмінною частиною нашої поведінки та нашої особистості.

Емоції відіграють таку важливу роль у виборі одягу, тому що часто вже не сама одяг, який ми носимо, визначає наші почуття і стосунки, а наші асоціації з ними.
Безумовно може існувати зв’язок тимчасом як люди одягаються, і тим, як вони себе почувають. Чим більше вам подобається ваша зовнішність, тим впевненіше ви можете бути.
Це підкреслює важливість короткострокового і довгострокового впливу нашого вибору одягу – якщо ми прокидаємося вранці та вибираємо одяг, яка не підходить і не вселяє в нас впевненість, ми будемо соромитися решти.
Швидше за все, це проявиться в нашій поведінці – ми можемо поводитися ніяково, уникати непотрібних соціальних взаємодій і ставати вкрай замкнутими.

Все це знає Лідія Таран і напевно тому вона дівається так, що від неї відчувається добротою, впевненістю і позитивною аурою.
Де б вона не була – в студії або на даху висотного будинку – можна сказати, що її вид надихає людей!

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.