(Фото) Чарівна Настя Каменських в неймовірно гарному сарафані повідала про закінчення відпустки

Так нещодавно Настя Каменських розмістила на своїй сторінці в інстаграм фото, де вона радісно біжить, одягнена в сарафан і розмахує брендовою сумочкою.

Відпустка завжди довгоочікуваний, але коли він підходить до завершення, стає трохи сумно. Але головне ж як ви його провели, з ким, що їли, у що одягалися і як себе почували в різних вбраннях. Адже для жінки одяг займає не останнє місце навіть у відпустці.

Одяг може змінити сприйняття вас людьми, а також змінити ваше ставлення до себе.
Коли ви маєте вигляд, відчуваєте себе добре, сяєте, вас більше цікавить робота, і ви, як правило, кращий співробітник, друг, брат, сестра, батько, чоловік. Наш одяг впливає на нас по-різному, і ми навіть не усвідомлюємо цього.

Те, як ви одягаєтеся, вплине на те, як люди сприймають вас і як вони з вами взаємодіють. Найчарівніший чоловік в кімнаті, як правило, добре одягнений.
Вибір одягу, яка змушує вас відчувати себе добре, справить гарне візуальне враження і, як правило, приведе до більш плавного спілкування.

Яке повідомлення ви хочете, щоб ваш одяг передавала людям навколо вас, але також і самому собі? Як домогтися того, щоб гардероб відповідав тому, ким ми хочемо бути?

Змінюється особистий стиль, але головне – забезпечити, щоб навіть при зміні ваших варіантів одягу базова лінія залишалася незмінною: вона відповідала вам. У міру того як ми розвиваємося, наші гардероби також повинні розвиватися, але вони повинні відображати найвірніший спосіб нас в той час – то, як ми бачимо себе: ким і чим ми прагнемо бути.

Настя Каменських знає все вищевказане і тому напевно вона виглядає завжди прекрасно, в будь-якому одязі.
Шанувальники сприймають її наряди на ура!

Так нещодавно Настя Каменських розмістила на своїй сторінці в інстаграм фото, де вона радісно біжить, одягнена в сарафан і розмахує брендовою сумочкою.
Закінчилася відпустка – починаються трудові будні!

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.