(Відео) Маша Єфросиніна знає як вибрати косметику і наряд

Маша Єфросиніна точно знає як вибрати косметику, тому вона і виглядає завжди прекрасно!

Що робить жінку жінкою? Звичайно ж одяг, особливо представників шоу-бізнесу. І природно правильно підібраний макіяж. А для того, щоб зробити правильний макіяж, потрібно хороша косметика.
Маша Єфросиніна знає як її вибрати.

Ви можете купувати одяг і визначати свій стиль на основі ряду факторів.
Після того як ви запитали себе, як ви хочете, щоб ваш одяг викликала у вас почуття, вам потрібно визначитися: крій, стиль і грайливість. Чи не тому, що ви хочете виглядати як “зібраний” дорослий, це означає, що ви не отримуєте задоволення від свого одягу. Змішайте ці принти! Носи цей модна краватка!

Маса

Річ у тому, що у кожної людини вага тіла змінюється з часом і тому необхідно купувати трохи з запасом.
Тому, коли купуєте одяг, вибирайте вільний крій для більшості речей (будь то одяг для відпочинку, робочий одяг або одяг для заходів).

Ціна

Прочитайте, як про ціну думає одна з модниць:

“Чи не тому, що щось дешеве, значить, підходить. Чи не тому, що щось дешеве, значить, що це варто того. Не зрозумійте мене неправильно – я люблю угоду так само як і будь-який інший хлопець, але вигідна покупка може зіпсувати ваш шафа. Я знаю, тому що це зруйнувало мою. Тепер у мене є спідниця, за яку я заплатила, ймовірно, божевільну суму грошей (принаймні, за моїми оцінками), але я носила цю спідницю так багато разів, і це такий універсальний предмет. Я міг би носити його на весіллі, барбекю на задньому дворі, в церкві та на роботі без особливих зусиль. Це те, що деякі стилісти називають “інвестиційними предметами”. З іншого боку, у мене є більш дешеві речі, які я люблю майже однаково і настільки ж динамічні. Баланс і знання свого стилю (що ви хочете зобразити своїм одягом, що ви хочете, щоб ваш одяг говорила, перш ніж ви навіть відкриєте рот) – ось ключ. Заблукати в колії “але це так дешево” так само погано, як опинитися в пастці свого дитячого туалету (образно кажучи).

Брендова драма

Не захоплюйтеся покупками по брендах. Якщо ви прив’язуєте свій особистий стиль до бренду, то це не зовсім ваш особистий стиль, чи не так? Ви стаєте лояльні до цього бренду, і ви почнете купувати те, що рекомендує вам носити цей бренд. Потім ви виявите, що у вас повна шафа з одягом і нічого надіти … нічого.
Якщо хочеш, нічого, що змушує тебе відчувати себе добре.

Зрештою, ваш одяг – це перше, що бачать люди, і це те, що ви витратили час на покупку, вибір і надягання, тому вона повинна красномовно говорити про вас. Він повинен відображати те, що ви хочете, щоб люди знали про вас (особливо ту важку роботу, яку ви доклали, щоб зайти так далеко). Це не означає, що це має бути дорого. Це просто повинні бути ВИ.

Два ради на прощання

Одяг є одяг. Поділ робочого одягу, святкового одягу і церковного одягу обмежує універсальність вашої шафи. Був в цій сукні на весіллі минулого тижня? На цьому тижні надіньте його на роботу з іншим взуттям. Носила цю сорочку на роботі на цьому тижні? Зніміть краватку і надіньте його в клуб на наступному тижні!
Я дізналася це, працюючи деякий час назад з купою дивних жінок, коли закінчувала школу: один зі способів прийняти рішення про покупку – це оцінити “вартість одягу”. Візьміть ціну одягу, додайте всі податки, знижки або інші відповідні збори, а потім розділіть отриману суму на кількість разів, яке, на вашу думку, ви будете носити цей предмет протягом року.”

Ось так думає одна з модниць.

А ось наші представники шоу-бізнесу напевно думають інакше, а можливо вони знають всі правила.

Маша Єфросиніна точно знає як вибрати косметику, тому вона і виглядає завжди прекрасно!

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.