(Відео) Юліанна Караулова енергійними танцями в спортзалі захопила шанувальників

А що дає нам коли ми танцюємо або дивимося як танцюють інші? Якщо звичайно танці відмінні?

Хочете підняти собі настрій? Тоді вам потрібно обов’язково подивитися як танцює в спортзалі Юліанна Караулова!

А що дає нам коли ми танцюємо або дивимося як танцюють інші? Якщо звичайно танці відмінні? Дізнайтеся про це нижче і подивіться також в кінці статті відео танців Юлианна Караулова.

Танці покращують ваше фізичне і психічне здоров’я

Танці мають широку привабливість для багатьох, в тому числі та людей похилого віку через їх позитивних спогадів і досвіду в більш молодому віці. Танці зміцнюють фізичне і психічне здоров’я, допомагаючи запобігти падіння, поліпшити поставу і гнучкість, підняти настрій і зменшити занепокоєння. Це також захоплююче заняття, яке загострює розум, збільшує аеробну потужність і силу, зміцнює соціальні зв’язки та може зменшити біль і скутість.

Танці мають широку привабливість для багатьох літніх людей, тому що деякі з них найяскравіших спогадів і позитивний життєвий досвід пов’язані з танцями на різних етапах життя, від випускних вечорів в старшій школі до їх власних весіль і весіллів їхніх дітей.

Одягнувши туфлі для танців для вальсу, танго або фокстроту, ви зможете зануритися в веселі почуття і спогади, а також відчути безліч переваг для здоров’я від танців.

Юліанна Караулова

Підніміть настрій

Танцювально-рухова терапія і танці покращують настрій і можуть зменшити симптоми депресії та занепокоєння.

Зменште біль і скутість

Люди, які страждають дискомфортом в колінах і стегнах від артриту, змогли знизити споживання знеболюючих на 39% і легше пересуватися після участі в 12-тижневої танцювальної програми з низьким рівнем впливу.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.