(Фото) Катю Осадчу вагітність прикрашає: нове фото в красивому сарафані

Катя Осадча під час вагітності виглядає чарівно. Так нещодавно вона розмістила на своїй сторінці в інстаграм фото, де вона з легкому сарафані.

Вітаємо майбутню маму Катю Осадчу!
Ви, напевно, чули від інших, що ви “світитеся”.

Чому майбутні мами “світяться”

Це не просто емоційна радість вагітності. З іншим балансом гормонів і іншими фізичними змінами в шкірі та волоссі є наукове підґрунтя для сяйва під час вагітності.

Що таке світіння вагітності?

Сяйво при вагітності – це блискуча шкіра або рум’яні щоки, які надають сяюча, злегка почервонілий вигляд. Під час вагітності кількість крові в вашому тілі збільшується приблизно на 50 відсотків, завдяки чому ваша шкіра виглядає яскравіше. Таке посилення кровообігу може дати вам повністю почервонілий вигляд, чого з нетерпінням чекають багато вагітних жінок.

Що викликає сяйво вагітності?

Коли ви вагітні, ваше тіло змінює вироблення певних гормонів, таких як прогестерон, збільшуючи кількість шкірного сала. Ці гормональні зрушення роблять вашу шкіру яскравіше.

Збільшення кровотоку і додатковий обсяг також роблять вашу шкіру світліше. Під час вагітності у більшості жінок поліпшується кровообіг, що може зробити вашу шкіру більш чистою. Збільшення кровотоку означає, що в ваших кровоносних судинах більше крові, що змушує багатьох жінок здаватися почервонілими. Ви також можете помітити, що ділянки тіла з більш тонкою шкірою, такі як груди, також виглядають почервонілими.

Які саме зміни зовнішнього вигляду можна очікувати під час вагітності?
Сяюча шкіра – не єдина зміна зовнішнього вигляду, якого можна очікувати під час вагітності. Збільшення кровотоку також може привести до того, що вени стануть більш вираженими по всьому тілу. Збільшений об’єм крові робить вени більше і темніше.

Гормони вагітності та деякі вітаміни та мінерали в добавках для вагітних також можуть викликати зміни вашого зовнішнього вигляду.

Особа і шкіра

Ваше обличчя і шкіра буде виглядати почервонілими і блискучими. Збільшений кровотік надає вам більш рум’яний вид, а додатковий прогестерон збільшує вироблення масла.

Катя Осадча під час вагітності виглядає чарівно. Так нещодавно вона розмістила на своїй сторінці в інстаграм фото, де вона з легкому сарафані. Шанувальники відразу оцінили фотографію і написали, що вагітність прикрашає Катю Осадчу.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.