(Фото) Ілона Гвоздьова на тлі лавандового поля зачарувала шанувальників

Ілона Гвоздьова недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію і пост, де вона розмірковує над роллю жінки в сучасному світі.

Нещодавно Ілона Гвоздьова поставила собі питання про роль жінки в суспільстві.
Інші жінки також ставлять собі питання: “Що робить жінку успішною і як їй заробити пристойні гроші?
Що головне для жінки: розум, краса або щастя?
Це важке запитання і на нього так відразу не відповіси.

Мозок або краса: нове дослідження підтверджує наявність обох способів підвищення заробітної плати. Дослідники повідомляють, що інтелект і фізична привабливість можуть вплинути на дохід

Чи варто бути розумною, привабливою і впевненою або все відразу?

На думку дослідників, люди, які шукають хорошу роботу з хорошою зарплатою, можуть виявити, що їх інтелект – не єдина риса, яка ставить їх на вершину шкали заробітної плати. Нове дослідження показало, що привабливість, поряд з упевненістю, може допомогти претендентам роботи виділитися серед роботодавців.

Мало що відомо про те, чому існує різниця в доходах між красивими та не дуже гарними.
Виявлено, що навіть з урахуванням інтелекту почуття власної гідності людини посилюється тим, наскільки він привабливий, а це, своєю чергою, призводить до більш високої оплати праці.

Фізична привабливість значно впливає на те, скільки людей платять, наскільки вони утворені і як оцінюють себе.
В основному люди, яких вважали красивими, заробляли більше грошей, були краще освічені та були більш впевнені в собі. Але вплив інтелекту людини на дохід було сильніше, ніж вплив його привабливості.

Виявляється, розумні люди необов’язково знаходяться в невигідному положенні в порівнянні з красивими, і тим краще, якщо людина володіє інтелектом і красивою зовнішністю.

Красиві люди схильні більш високо цінувати свої гідність і здібності, що, своєю чергою, призводить до більшої кількості грошей і меншому фінансового стресу.

Освіта та інтелект як і раніше приносять більше користі, ніж зовнішність, коли справа стосується їх впливу на рівень доходів людей. Для людей може бути більш ефективним придбати важливі професійні навички та освіту, перш ніж звертатися за новітніми косметичними процедурами.

Ілона Гвоздьова недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію і пост, де вона розмірковує на вищевказані питання. Можливо їй ці думки навіяло красиве лавандове поле на якому вона сфотографувалася.
Як завжди, Ілона Гвоздьова виглядає прекрасно та у неї відмінна фігура, яка подобається її шанувальникам.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.