“У Насті всі ноги в синцях “: шанувальники схвильовані станом здоров’я Насті Каменських

Український телеведучий Юрій Горбунов поділився спільним фото з Потапом і Настею Каменських. Знімок викликав питання у шанувальників.

На минулих вихідних Юрій Горбунов та Катя Осадча влаштували у себе вдома вечірку baby shower. Це свято, яке влаштовується напередодні народження дитини. Майбутні батьки запрошують близьких друзів і родичів на вечірку, а вони дарують подарунки для майбутнього малюка.

До
Катя Осадча на вечірці baby shower

На свято до Горбунову і Осадчої прийшли їхні близькі друзі і куми Потап і Настя Каменських. Нещодавно Юрій Горбунов оприлюднив спільне з ними фото, яке було зроблено на вечірці.

Знімок викликав багато запитань у фоловерів. Користувачі Мережі відзначили, що незважаючи на те, що Юрій Горбунов на 10 років старше Потапа, вона виглядає молодше і свіже, ніж Олексій.

Також багато хто помітив, що у Насті Каменських чомусь всі ноги в синцях.

“А звідки у Насті на ногах синці?”, “У Насті ноги в синцях?”, “10 років різниця в віці у Юрія і Потапа, а яка різниця в зовнішності”, “А ноги у Каменських капець”, “Насті вже давно самій стати мамою “, – пишуть коментатори.

До
Коментарі фоловерів під знімком, який опублікував Горбунов

До слова, Юрій Горбунов та Катя Осадча НЕ розсекретили стать майбутньої дитини. Однак шанувальники сподіваються, що у зоряного подружжя народиться дочка, про яку вони давно мріяли.

Нагадаємо, зараз Юрій Горбунов та Катя Осадча виховують 4-річного сина Івана. Також у телеведучої є син від першого шлюбу – 18-річний Ілля.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!