Влад Топалов зворушив весь Інтернет фото з сином

Співак любить ділитися фото зі своїм сином Михайлом. Кажуть, малюк дійсно змінив співака в кращу сторону.

Влад Топалов колись мав далеку не найкращу славу серед шоу-бізнесового бомонду. Його звинувачували в розвалі групи “Smash”, в тому, що він татусевий синок — його батько відомий продюсер і бізнесмен. Багато хто критикував талант Топалова і його спроби побудувати сольну кар’єру. Особисте життя артиста теж викликало ряд питань, адже його перший шлюб тривав усього два роки. Після розлучення багато хто звинувачував співака в розгульному житті.

Але все змінилося в 2018 році. Тоді Влад вступив у свій другий шлюб — його обраницею стала популярна ведуча та співачка Регіна Тодоренко. У грудні того ж року дівчина подарувала Топалову сина Михайла, якого іноді називають Майклом.

Нещодавно, почали з’являтися чутки про другу вагітність співачки, але саме подружжя поки що уникає коментарів щодо цієї теми.

Влад Топалов и сын Миша
Влад Топалов і син Міша

Співак часто ділитися процесом виховання свого маленького спадкоємця. Підписники Влада у соціальних мережах день у день зворушуються знімкам їхньої спільної зарядки, ігор або просто буднів.

Одним з останніх фото, яке Топалов показав своїм фоловерам, став знімок із спільної прогулянки на задньому дворі заміського будинку родини. Миша впевнено тупотів з іграшковою лопаткою і відерцем, а щасливий батько спостерігав за сином.

“Джентельмени пішли на справу!” — жартівливо підписав фото Топалов.

Фото прогулки Влада Топалова и сына Миши
Фото прогулянки Влада Топалова і сина Михайла

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".