Тоненькі ручки і шия в синцях: з’явилося перше фото співачки Максим після коми

Ніхто не думав, що майже після місяця коми співачка Максим зможе так швидко показати своє фото. Але, тим не менш, вона вирішила трохи підняти завісу.

Зараз відомо, що за час хвороби і медикаментозного сну виконавиця хіта “Чи знаєш ти ” дуже сильно схудла. Вона вперше наважилася показати своє фото, правда, з ефектом розмиття. Але цього було цілком достатньо, щоб зрозуміти – співачка втратила вагу, а майже всі її тіло вкрите синцями.

Близькі та колеги відправляють їй квіти з побажаннями якнайшвидшого одужання. Напередодні артистка похвалилася в Інстаграме букетами від Дмитра Борисова і Лєри Кудрявцевої, а сьогодні отримала подарунок від свого фан-клубу.

“Нікуди не поспішай і роби все, як потрібно твоєму організму, а ми завжди будемо тебе підтримувати “,

– написано в листівці, отриманої МакSим.

Максим показала перше фото після коми
Максим показала перше фото після коми

Відомо, що 16 серпня Максим забрали на реабілітацію. Тепер мінімум 21 день зірка пробуде в медичному закладі, де буде щодня під контролем кращих лікарів виконувати дихальну гімнастику та інші вправи для поліпшення самопочуття.

Гостре питання, яке зараз дуже турбує шанувальників і ЗМІ – чи зможе зірка співати? Однозначної відповіді на це питання немає – все залежить від курсу лікування, реабілітаційної програми, а також індивідуальних особливостей організму.

Поки що лікарі заборонили їй будь-які навантаження на легені. Вона насилу дихає і ходить, а також має проблеми з пам’яттю.

Макsим не зможе співати після хвороби? В якому стані виконавиця хіта “Чи знаєш ти “

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.