Дружина Добриніна Даша Квіткова показала, як виглядає її фігура після пологів: від колишньої Даші немає і сліду

Дружина "Холостяка" Микити Добриніна Даша Квіткова стала мамою трохи більше місяця тому. Вагітність дуже сильно змінила її фігуру.

Шоумен Микита Добринін і модель Даша Квіткова стали парою завдяки романтичному шоу “Холостяк”. Більш того, вони стали першою парою, яка не тільки дійсно залишилася разом після закінчення проекту, але ще і офіційно оформила свої стосунки. Вони зіграли пишне весілля 12 серпня 2020 го, хоча розписалися раніше – 20 травня.

Микита Добринін і Даша Квіткова
Микита Добринін і Даша Квіткова

13 липня у подружжя народився первісток. Хлопчика назвали гордим ім’ям – Лев.

Вагітність і пологи дуже сильно змінили фігуру новоспеченої мами Даші Квіткової. До вагітності Даша працювала моделлю і її плоскому животу могли позаздрити багато. Однак зараз дівчина тільки починає повертатися в колишню форму. Незважаючи на те, що її тіло не ідеальне, Даша залишається чесною зі своїми підписниками в Інстаграм і правдиво показує, як зараз виглядає її фігура.

Так, нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз Квіткова оприлюднила знімок, на якому вона позує в купальнику.

Скріншот Інстаграм-сторіз Квіткова

“Раптова захотілося подивитися, як сидить на мені купальник, який я носила ще до вагітності. Загалом, не все так погано, як я думала “, – прокоментувала свій вигляд в дзеркалі Квіткова.

Варто відзначити, що дівчина робить все, щоб повернути свою колишню форму. Даша сидить на дієті і ходить на спеціальні масажі. Дівчина запевняє, що буде “не вилазити зі спортзалу”, як тільки їй дозволять лікарі займатися спортом.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.