Внучка Ротару засвітила шикарну фігуру під час тренування на курорті: красою пішла в бабусю

Соню Євдокименко, яка є онукою співачки Софії Ротару, часто порівнюють з бабусею - вона така ж талановита і неймовірно красива.

Бабуся виховала внучку в атмосфері аристократії, саме тому юна Євдокименко не вказує зайвого в своєму блозі – вона скромна. Але недавно все ж в її Інстаграм-сторіз вдалося дещо вивідати – дівчина показала, як вранці займається спортом, перебуваючи на курорті в Італії.

Внучка Ротару засвітила шикарну фігуру під час тренування в Італії

Внучка Ротару засвітила шикарну фігуру під час тренування в Італії
Внучка Ротару засвітила шикарну фігуру під час тренування в Італії
Внучка Ротару засвітила шикарну фігуру під час тренування в Італії
Внучка Ротару засвітила шикарну фігуру під час тренування в Італії

На даний момент дочка Руслана Євдокименка і внучка Софії Ротару соня насолоджується літнім відпочинком в Італії і радує шанувальників новими кадрами з відпустки. Дівчина опублікувала кілька роликів з тренування, а також прогулянки по місту.

Шанувальники захоплювалися тим, як двадцятирічна дівчина виглядає – вона струнка, дуже гнучка і пластична, а ще – у неї ідеальна рівна шкіра. Відразу видно, що дівчина витрачає чимало часу і коштів на регулярний догляд за собою. Тому їй і вдалося знайти забезпеченого привабливого нареченого за кордоном. Подейкують, що свого майбутнього обранця Соня вже представила бабусі, і той їй дуже сподобався.

Правда, весілля в зірковій сім’ї поки не планують. Чому – невідомо.

Відзначимо, Софія Ротару – одна з найкрасивіших співачок. Для публіки залишається дивним і незрозумілим те, як в 74 роки Ротару виглядає максимум на 30 років – підтягнута, яскрава, ще й в стильної молодіжної одязі. І це при тому, що нервів і негативних емоцій у зірки в життя більш, ніж достатньо.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.