Ірина Білик показала сина від п’ятого чоловіка: “Як же схожий на батька”

Ірина Білик після розлучення з п'ятим чоловіком Асланом Ахмадовим сама виховує свого молодшого сина Табриза.

Не так давно Ірина Білик повідомила про розлучення зі своїм п’ятим чоловіком – російським продюсером і художником азербайджанського походження Асланом Ахмадовим. Подружжя прожило разом 8 років. У шлюбі у них народився син Табріз. Оскільки Білик не могла завагітніти в зв’язку зі станом здоров’я, подружжя скористалися послугами сурогатної матері.

Ірина Білик з колишнім чоловіком і сином
Ірина Білик з колишнім чоловіком і сином

Після розлучення 6-річний Табриз залишився жити зі своєю мамою Іриною Білик.

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі артистка поділилася зворушливим сімейним знімком з сином і показала, як підріс Табріз.

На фото артистка і її син позували в спортивних костюмах. Маленький Табріз був одягнений в яскравий фіолетовий костюм, а Ірина вбралася в бірюзову толстовку і лілові бриджі.

“Непомітно зростає мій синок. А скоро і в школу … Ви думаєте, буде ще локдаун? ” – підписала сімейний кадр Білик.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і відзначили, що Табриз дуже сильно схожий на свого батька.

“Копія тато, лапусик”, “Такий гарний синок Іріша”, “Ах, як підріс малюк”, “Як же схожий на тата”, “Ну дуже схожий на тата! Які сильні гени! Красунчик! “,” Такий гарний дитина …. як і мама … щастя вам Ірина і вашим діткам “,” Ах, як підріс малюк “, ” Які гарні “, ” Табріз росте справжнім красенем “- пишуть коментатори.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.