Наташа Корольова і Тарзан з розмахом відсвяткували 18-ту річницю весілля: щасливі незважаючи ні на що

21 серпня відома артистка Наташа Корольова і її чоловік Тарзан відсвяткували 18 річницю весілля.

На честь цієї дати подружжя вирішило влаштувати грандіозне свято в своєму заміському будинку. У своєму Instagram-блозі Корольова показала кадри з торжества в саду, де все було прикрашено повітряними кулями.

Наташа вбралася в синій костюм і одягла фату, а Тарзан був одягнений в білий костюм і капелюх.

Н
Наташа Корольова і Тарзан відсвяткували бірюзове весілля

Наташа Корольова пригощала гостей дорогими морепродуктами і іншими кулінарними шедеврами.

Н
Наташа Корольова пригощала гостей дорогими морепродуктами

Також в своїх Інстаграм-сторіз артистка показала, як вони з Тарзаном виконали для гостей пісню “Гори-гори”, яку не так давно спільно записали.

Н
Наташа Корольова і Тарзан співали для гостей

“21.08.21 річниця! 18 років тому, вимовляючи клятву в палаці одруження, ми й уявити не могли, скільки всього нас чекає попереду: радісні дні, захоплюючі пригоди, торнадо і грози, злети і падіння, сварки і примирення – і все це зробило нас тільки сильнішими й ближчими. ми разом йдемо вперед посміхаючись і тримаючись міцно за руки, ми щасливі, закохані і відкриваємо нову сторінку нашої історії !!! “, – написала в своєму Інстаграм-блозі Королева.

Нагадаємо, Наташа Корольова і Сергій Глушко познайомилися в кінці 90-х. Тоді співачка разом з подругою прийшли в нічний клуб і побачили виступ знаменитого Тарзана і його колективу. Шоу настільки захопило артистку, що вона запросила хлопців до свого шоу-балет. Так між співачкою і танцюристом пролетіла іскра і одного разу Тарзан покликав Королеву до себе додому, де жінка залишилася на ніч. В першу ж ніч Наташа Корольова завагітніла і незабаром вони одружилися.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.