Білик після розлучення з п’ятим чоловіком підігріла чутки про возз’єднання з Коляденко: самотньою бути не планує

Зовсім недавно Ірина Білик розлучилася зі своїм п'ятим чоловіком Асланом Ахамадовим. Тепер співачка все частіше проводить час зі своїм колишнім коханим Дімою Коляденком.

Особисте життя Ірини Білик таке ж бурхливе, як і її кар’єра. За кількістю шлюбів і молодих обранців зірка майже наздогнала саму Аллу Пугачову. У 2013 році співачка вийшла заміж в п’ятий раз і, здавалося, вона нарешті знайшла своє жіноче щастя. Однак і цей шлюб виявився не вічним. Нещодавно співачка оголосила, що розлучилася зі своїм п’ятим чоловіком – російським продюсером і художником азербайджанського походження Асланом Ахмадовим.

Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Тебріз
Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Тебріз

Схоже, Ірина Білик не збирається довго бути в статусі розлученої. Останнім часом співачка натякає про возз’єднання зі своїм екс-коханим Дімою Коляденком. Так, деякий час назад вона оприлюднила романтичний знімок з шоуменом на яхті.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко: скріншот Інстаграм-сторіз
Ірина Білик та Дмитро Коляденко: скріншот Інстаграм-сторіз

А недавно на сторінці в Інстаграм її молодшого сина Табриза, який народився в шлюбі з Асланом Ахмадовим, з’явилося спільне фото хлопчика і Діми Коляденка. Оскільки Табриз ще маленький, його Інстаграм-блог веде Білик. Саме вона оприлюднила це фото.

На фото Дмитро Коляденко обійняв хлопчика, який їсть морозиво.

Схоже, Дмитро тепер частий гість в домі Ірини Білик.

Нагадаємо, Ірина Білик та Дмитро Коляденко одружилися в 2003 році. Їх шлюб проіснував всього 3 роки. Втім, Коляденко в інтерв’ю не раз говорив, що любить Ірину досі.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.