Як виглядала Лілія Ребрик в молодості і хто бавив її дочку

Подружжя хотіли бачити завжди поруч свою доньку, яка росла і найголовніше бачити як вона перший раз села, а потім перший раз пішла, а далі сказала перше слово.

Лілія Ребрик згадує молоді роки та каже, що тоді було все не просто. Особливо коли у неї народилася дочка. Адже наймати няню вони з чоловіком не хотіли, та напевно і не було тоді за що.

Коли Лілія Ребрик брала участь в ефірі, то в гримерці перебувала її маленька дочка – Діана. Вона швидко годувала дитину і знову бігла на ефір. Також встигала Діані поміняти памперси, і навіть дві хвилини відпочити.

Лілія Ребрик

Вона швидко бігла знову на ефір і боялася, щоб плаття не пом’ялося і його весь час поправляла. Потім стилісти підібрали їй таке плаття, яке м’ялось.

Лілія Ребрик та її чоловік Андрій

Чи не брали няню вони з чоловіком ще з тієї простої причини, що хотіли бачити завжди поруч свою доньку, яка росла і найголовніше бачити як вона перший раз села, а потім перший раз пішла, а далі сказала перше слово. З нянею цього не побачиш.

Тому вона з її чоловіком Андрієм становили графік, хто і коли сидить з малятком. А якщо ні у кого немає часу з якихось робочим причин, то брали її на роботу. Вони не хотіли навіть залишати Діану своїй бабусі. Подружжя завжди хотіли, щоб їх дочка була поруч з ними.

Лілія Ребрик не знає ким виросте її дочка, але вона хоче, щоб їй було цікаво в житті та вона, щоб знайшла себе. Потрібно легко ставитися до життя, як і сама Лілія Ребрик це робить.

За вдачею Лілія Ребрик – оптиміст і вона з легкістю виховує дитину, виконує всі домашні справи, варить борщ і з радістю повертається з роботи додому.
Вона серйозно ставиться до дрібниць, особливо якщо це стосується її сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.