(Відео) Максим Галкін преобразився: форма лейтенанта йому дуже йде!

Шанувальники відразу відреагували та написали, що Максиму Галкіну форма до лиця і він навіть помолодшав на кілька років.

Практично всі представники шоу-бізнесу мріють про славу і популярності. Адже приємно ж коли тебе люблять, поважають і хочуть бути схожим на тебе.

Деяким артистам доводиться докладати максимум зусиль, щоб відповідати сподівання шанувальників. Для цього вони відвідують елітні спортзали та упорядковують свою фігуру під наглядом і керівництвом професійних тренерів. Інші сидять на спеціальних дієтах і намагаються схудла.

Але якщо у людини немає таланту, то жорсткі правила шоу-бізнесу поставлять його на місце і йому навряд чи є можливість побувати на Олімпі слави.
А талановиті люди, яким є Максим Галкін все одно доб’ються слави та поваги глядачів та їхніх шанувальників.

Максим Галкін це не раз доводив. Артист перед глядачами був в різних амплуа і завжди його нагороджували гучними оплесками. Будь-яке його виступ супроводжувався оваціями із залу.

Максим Галкін

Так нещодавно Максим Галкін на своїй сторінці в інстаграм розмістив цікаве і незвичайне відео. Він переодягнувся форму лейтенанта. І людина відразу змінився. Правда Максиму Галину входити в нову роль не становить проблеми, у нього великий артистичний і життєвий досвід.

Однак у формі лейтенанта він прекрасно виглядає. Шанувальники відразу відреагували та написали, що Максиму Галкіну форма до лиця і він навіть помолодшав на кілька років. Напевно в формі він буде ще більше подобається Аллі Борисівні Пугачовій.

А ви як вважаєте йде Максиму Галкіну форма?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.