(Фото) Катя Осадча показала, як виглядала в шкільні роки: з дитинства була красунею

Катя Осадча розчулила шанувальником архівних кадром 30-річної давності.

Незмінна телеведуча “Світського життя” Катя Осадча в День знань опублікувала архівне фото зі шкільних часів. На першому знімку маленька Катя в шкільній формі сидить за партою, а на другому – стоїть з букетом квітів.

Архівне фото Каті Осадчої
Архівне фото Каті Осадчої
Архівне фото Каті Осадчої
Архівне фото Каті Осадчої

“Цього 1-го вересня, вперше за останні 12 років, ми не йдемо в школу, школяр виріс і тепер студент, але через якихось два роки матимемо нового першокласника і напередодні першого вересня я вже істерично думала про те, яку ж школу вибрати)) і дивне відчуття, коли не треба на шкільний базар. Вітаю всіх з Днем знань і бажаю легкого навчального року “, – підписала знімки Осадча.

До слова, з біографії Каті Осадчої відомо, що школу вона закінчила екстерном. Дівчина з 13 років почав працювати моделлю. Катя з 14 до 18 років встигла попрацювати з модельними агентствами Парижа, Берліна і Лондона.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що старший син Каті Осадчої від першого шлюбу Ілля став студентом престижного ВНЗ в США – найбільшого університету в штаті Меріленд.

Катя Осадча з сином Іллею
Катя Осадча з сином Іллею на випускному вечорі

До цього Ілля навчався в приватній Міжнародній школі Kyiv International School, навчання в якій проводилося англійською мовою. Рік навчання тут коштує від 18 тисяч доларів.

Де здобувають середню освіту діти українських і російських зірок і скільки це коштує, дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.