Осадча показала фігуру через два тижні після пологів: “Супермодель!”

У багатьох зірок є певна суперздатність - швидко повертатися в свою форму після пологів.

Катерина Осадча ще раз довела – вона виразно користується якийсь магією. Адже ще в середині серпня вона ходила з животом на дев’ятому місяці вагітності, а вже сьогодні вона позує в білому літньому сарафані, який акуратно обволікає її фігуру.

Навіть якщо після третіх пологів в такому віці у Катерини і є якісь недоліки фігури, то всі вони вміло приховані під вдалими нарядами.

На знімку Катя позує в своєму ж саду. Поруч з нею немає сина, проте можна з легкістю здогадатися, що він десь поруч. Адже в перші дні після народження турботлива мама не відходить ні на крок від свого малюка.

До слова, як саме пара вирішила назвати свого другого спільного сина – поки секрет. Ходять чутки, що назвати його хочуть на честь батька – Юрію Юрійовичу Горбунов. Однак офіційно поки що творча пара ніяк не коментувала цю інформацію.

За сторінці Горбунова в Інстаграм нескладно здогадатися, що син Ваня радісно прийняв поява братика в сім’ї, і тепер теж проводить з ним багато часу.

Радий поповненню і старший син Катерини Осадчої від першого шлюбу Ілля Поліщук.

Відомо, що вже цієї осені Осадча повернеться в свої проекти на телеканалі 1 + 1. Як мінімум, в “Світське життя “. Вона і до пологів запевняла, що декрет буде нетривалим. Правда, хто в цей час буде залишатися з її немовлям – поки що невідомо.

Народжують і народжують: Павлик, Топурія, Квіткова, Арзамасова, Мер’єм Узерлі і інші зірки, які стали батьками

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.