Чому Лідія Таран не змогла привести Андрія Доманського в ЗАГС: навіть смачні страви не допомогли

Лідія Таран докладала максимум зусиль, щоб в Андрія Доманського була казкове життя. Вона готувала йому смачні страви та завжди догоджала йому.

Чому чоловіки йдуть від красивих жінок? Але це питання немає однозначної відповіді. Але як правило просто з’являється нова, можливо більш молода жінка або почуття остигають. Так буває.

Як колись зізнався Андрій Доманський – його перша дружина Юлія була ідеальною жінкою і він її дуже любив і хотів, щоб вона перебувала завжди поруч. Хоча треба віддати належне Андрій не був і до цього обділений увагою інших дівчат.
Прожили у шлюбі Андрій і Юлія 10 років.

Але потім Андрій захопився іншою – телеведучої Лідією Таран.
Знайомство їх відбулося на вечірці. Але як зізнався Андрій Доманський, Лідія Таран йому подобалася і до цього. І хоча в цей час у Андрія Доманського народилася дочка, ця подія все одно не утримало його від першої дружини і він пішов до Лідії Таран.

Та й сама Лідія Таран наполягала на розлученні його з Юлею. Заради Лідії Таран Андрій Доманський пішов від першої дружини і став жити з Лідією в цивільному шлюбі. Лідія Таран докладала максимум зусиль, щоб у Андрія Доманського була казкова життя. Вона готувала йому смачні страви і завжди догоджала йому.

Потім у них народилася дочка. Однак ні смачні страви, ні народження дочки не змогли посприяти, щоб Андрій Доманський зареєстрував свій шлюб з Лідією Таран в РАГСі. Вони продовжували жити разом, подорожували, Андрій навіть познайомив Лідію з його сином. Однак на подив оточуючих їх гаржданскій шлюб розпався.

Просто у Андрія Доманського з’явилася нова любов – режисер проекту “Мій зможе “. Але найцікавіше, що Андрій Доманський пішов від Лідії Таран коли їх дочки з Лідії Таран було рівно стільки років, як і його синові від першої дружини, коли він пішов від них.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.