(Фото) Юрій Горбунов з синами на прогулянці: як три мушкетери!

Так нещодавно Юрій Горбунов розмістив на своїй сторінці в інстаграм фотографію на якій він ходить з двома синами. Один в колясці, інший йде поруч.

Діти, як правило, завжди радують своїх батьків. Особливо коли вони ще маленькі. Заведено вважати, що мама постійно повинна бути зі своєю маленькою дитиною. Це і зрозуміло, найголовніше – це годівля.

Адже малюкові періодично і досить часто потрібно її молоко. Папа повинен допомагати та брати участь у вихованні дитини та по можливості полегшити зусилля мами.

Хоча в інших сім’ях буває по іншому. Якщо мама дуже зайнята, або коли тато тимчасово не працює і вся ноша сімейного бюджету лягає на тендітні плечі жінки.
Тоді у тата більше обов’язків ніж у мами.
Він готує суміші, гуляє з дитиною і всіляко його розважає, щоб він не плакав.

А як питання виховання вирішують представники шоу-бізнесу?
Так, також! У тому тільки різниця, що у них буває менше часу, бо вони весь час на концертах, шоу або у відрядженнях.

Так нещодавно Юрій Горбунов розмістив на своїй сторінці в інстаграм фотографію на якій він ходить з двома синами. Один в колясці, інший йде поруч. Підписав фотографію Юрій Горбунов так: “Три мушкетери”.

Вони всією сім’єю ходять і мама теж. Катя Осадча і зробила це миле фото зоряної сім’ї. У них поповнення в родині та вони щасливі. Хороший теплий осінній день видався і чому б не погуляти всією родиною.

Чисте повітря малюкові необхідний. Але повітрі він краще буде спати. А Юрій Горбунов та Катя Осадча трохи відволічуться від постійних робочих клопотів.
Щаслива сім’я!

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.