(Фото) Леся Никитюк захопила шанувальників незвичайним вбранням: їй він йде

Білосніжна сукня з чорними атласними величезними схожими на квіти збірками на плечах дуже йде Лесі Никитюк.

Для багатьох представників шоу-бізнесу імідж має величезне значення. Звичайно фігура не останнє місце займає, в тому, щоб сподобатися глядачам і залучити в інстаграм трохи більше шанувальників.

Для цього потрібно відвідувати дорогі спортзали, тренуватися під наглядом професійних тренерів і звичайно “сидіти” на дієті. Бажано робити пробіжки вранці та збадьоритися свіжим повітрям. Правда деякий представники шоу-бізнесу люблять поніжитися в ліжку у вихідні дні та поспати до обіду. Але це тому, що протягом тижня вони сильно вимотуються на роботі.

Як вже говорилося вище наряд займає не останнє місце для представників шоу-бізнесу. Але потрібно ж його ще й правильно підібрати.
Як це зробити, прекрасно знає Леся Никитюк, яка з ранку відвідала київський ЦУМ.

Так нещодавно Леся Никитюк розмістила на своє сторінці в інстаграм фотографію, на якій вона в стильному, прекрасному платті. Білосніжна сукня з чорними атласними величезними схожими на квіти збірками на плечах їй дуже личить.

Леся Никитюк в ньому змінилася і захопила своїх шанувальників в соціальних мережах. Вони відразу ж відреагували на розміщену фотографію і написали що Леся Никитюк, як завжди, має чудовий вигляд і це нове стильне і незвичайне плаття їй дуже личить.

Насправді в ньому Леся Никитюк якась інша, більш жіночна виглядає. Хоча потрібно віддати належне, в якій би вбрання не одяглася Леся Никитюк – їй всі вони до лиця.
А як вам нове плаття Лесі Никитюк – подобається?

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.