(Фото) ABBA повертається в образах: Потапа, Каменських, Наді Дорофєєвої та Positiff

Всіх ви дізналися на фото? Наші артисти повністю змінилися - напевно зоряна і легендарна група так на них подіяла!

Багато напевно пам’ятають, особливо покоління у віці легендарну шведську групу ABBA. Вона завоювала популярність у всьому світі. І зараз її багато слухають ностальгією.

Хороший був час. На всіх концертах, де виступала ця група глядачів було дуже багато. Незалежно від віку їх пісні та музика сподобалися всім.

Деякі ансамблі потім намагалися скопіювати та наслідувати стиль і співати так само, але у них нічого не вийшло. Хіба як пародія.
У нашій країні теж люблять цю легендарну шведську групу.

Так нещодавно Потап вирішив скопіювати групу ABBA і розмістив на своїй сторінці в інстаграм фотографію, на якій він з довжиною зачіскою і бородою як в одного з учасників тодішньої групи.
Далі – Настя Каменських, Надя Дорофєєва та Positiff.

Люди в соціальних мережах відразу відписалися з приводу цієї фотографії. Вони написали, що до чого б Потап не торкався, завжди виходить геніально.
Це правда!

Багато людей не дізналися Настю Каменських і Positiff. Вони написали, що якби Потап не підписав хто на фотографії, то вони б нізащо не дізналися їх.

Прекрасний склад, дуже схоже вийшло у Потапа, особливо він сам незвично виглядає. Деякі навіть написали, що на цій фотографії Потап виглядає як Притула. Якщо подивитися на фото і не знати, що це перетворений Потап, то з Притулою дуже велику схожість.

А вам як фотографія – схоже на групу ABBA? А всіх ви дізналися на фото? Наші артисти повністю змінилися – напевно зоряна і легендарна група так на них подіяла!

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.