16-річна дочка Полякової в перуці, корсеті і нашийнику обурила Мережу: чи не зарано?

16-річна дочка Олі Полякової Маша вже давно не та мила і маленька дівчинка, якій була раніше.

16-річна дочка Олі Полякової зростає справжньою бунтаркою. Вона одягається в зухвалий одяг, робить дуже яскравий макіяж і все це показує в своєму Інстаграм-блозі, де за нею стежать понад 170 тисяч шанувальників.

Більш того, Маша є солісткою панк-рок групи “Шви”. Нещодавно відбувся перший концерт групи і публіка була вражена репертуаром молодих виконавців. У текстах пісень, які співає Маша, дуже багато ненормативної лексики і неприйнятних виразів.

Дочка Олі Полякової Маша - зовсім скромна дівчинка
Дочка Олі Полякової Маша – зовсім скромна дівчинка

А недавно дівчина опублікувала в своєму Інстаграм-блозі кілька фотографій, де вона позує в образі героїні японського мультика.

Маша позувала в чорно-білій сукні з широким поясом на талії і великою кількістю декору з металу. Полякова-молодша прикладу перуку з синіми волоссям. На фото випускала дим з рота, нібито вона курить.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото дочки Полякової та розкритикували її за куріння і нескромне образ.

“Гірше нічого не бачила”, “Не зрозуміло, що ти цими фото хочеш показати”, “Ти куриш?”, “Тобі йде така стрижка”, “Тобі дуже добре з каре”, “Як то зарано в твоєму віці”, ” Маруся, що ти з собою зробила “,” Дуже круто з такою стрижкою і кольором волосся !!! стильно і зухвало! “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!