(Фото) Як виглядає 63 річна мама Потапа: чарівна блондинка

Людмилі Анатолівні - мами Потапа - 63 роки та виглядає вона чудово. У неї відмінна фігура і виглядає Людмила Анатоліївна на 15 років молодша за свій вік.

Всіх шанувальників Потапа і Насті Каменських завжди цікавило як виглядають їхні родичі, особливо мами.

Нещодавно Потап і Настя Каменських чудово провели час в Хорватії. Вони були там в романтичну подорож і найголовніше не одні. Потап і Настя взяли з собою найближчих для них людей. Це подружка Аня і дві мами: Лідія Петрівна і Людмила Анатоліївна.

Звичайно Настя Каменських частенько розміщує фотографії мами на своїй сторінці в інстаграм, ось фото свекрухи там немає. Настя Каменських розповіла, що вона виросла в родині, де теплі відносини між батьками та дітьми. Тому Настя побажала, щоб все цінували своїх батьків. І найголовніше любили та оберігали один одного.

На фотографії видно Настю Каменських, Потапа і їх мами. Людмилі Анатолівні – мами Потапа – 63 роки та виглядає вона чудово. У неї відмінна фігура і виглядає Людмила Анатоліївна на 15 років молодша за свій вік. Прогулянка по вулицях Коміжа, Хорватія їй сподобалася. Вона одягла білий джинсовий комбінезон, майку, кеди і яскраву акцентну жовту сумочку.

Настя і Потап з мамами

Побачивши цю фотографію в соціальних мережах, шанувальники Насті Каменських і Потапа прийшли в захват. Вони написали, що обидві мами виглядають прекрасно – просто чудо. Вони обидві дуже молодо виглядають. Також шанувальники подякували Настю Каменських, що вона радує їх таким фотографіями про свою сім’ю і сім’ї Потапа.
А як вам виглядають обидві мами?

Схожі статті

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.