(Фото) Як виглядали в школі зірки шоу-бізнесу: Джамала, Ірина Федишин, Євген Кошовий та Валерій Жидков

Візьміть свій шкільний випускний альбом і згадайте як ви виглядали і як ваші однокласники. Зв'яжіться з ними та згадайте шкільні роки.

Більшість представників шоу-бізнесу зараз виглядають прекрасно. Прекрасні наряди, відмінний макіяж і чарівна зачіска. Мало хто їх може дізнатися в юнацькі роки, особливо в шкільні.

Іноді приємно розкрити шкільний альбом і подивитися давно забуті фотографії. І тоді звідкись нахлине ностальгічні почуття. “Якими молодими ми були…”
Хоча у же в віці кожен себе заспокоює, що “Мої роки – моє багатство …”, але це як подивитися.

Воно звичайно ж багатство, але молодість є молодість і її ні з чим не можна порівнювати.
Напевно кожен хоче повернутися хоч на час туди та можливо щось змінити.

Представники шоу-бізнесу – такі ж люди як і ми з вами та вони так само вчилися, збігали з уроків і билися в школі, як і ви в молодості.

Вам напевно хотілося б побачити як виглядали в школі такі знаменитості шоу-бізнесу як Джамала, Ірина Федишин? А як щодо “Кварталу 95” його артистів? Як виглядає Женя, а зараз Євген Кошовий і Валерій Жидков в школі?

Це можна зробити знайшовши архівні фотографії тих часів.
Подивіться на них, напевно ви їх не дізнаєтеся, а можливо відразу і дізнаєтеся, у кого хороша зорова пам’ять.

Джамала
Євген Кошовий
Валерій Жидков

Подивилися?

Правда чарівні діти були в школі? Як вам їх безпосередні посмішки?

А тепер візьміть свій шкільний випускний альбом і згадайте як ви виглядали і як ваші однокласники. Якщо є номер телефону кого-небудь або через соціальні мережі – зв’яжіться з ними та згадайте шкільні роки.

Для інтересу можете надіслати їм посилання на цю статтю – нехай подивляться як виглядали в школі Джамала, Ірина Федишин, Євген Кошовий і Валерій Жидков.

Напевно це їм буде також цікаво як і вам якщо ви читаєте цю статтю

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.