(Відео) Незвичайні композиції Лізи Галкіної в домашньому театрі

Ким Ліза стане, ніхто не знає, але відразу видно, що у дівчинки відмінні організаторські здібності та вона вміє керувати людьми.

Як проводять вихідні дні люди зі своїми дітьми? По різному. Одні йдуть в парк або їдуть на берег річки. Залежно від фінансового становища, деякі можуть собі дозволити відпочити на морі, полетівши туди літаком буквально на пару днів.

Інші відпочивають на городі або на присадибній ділянці з дітьми, привчаючи їх корисної праці та поєднуючи чисте повітря і користь від фізичного навантаження.

А деякі просто влаштовують вдома імпровізовані театри. Вони придумують різні сценарії та втілюють їх у життя зі своїми дітьми. Благо у вихідні дні є час і можна приділити увагу дітям і самому розслабитися. У кого – як.

Нещодавно Максим Галкін розмістив на своїй сторінці в інстаграм відео, на якому він показав домашній театр зі своїми дітьми.

Ліза Галкіна

З ранку поснідали, зробили зарядку і потрібно зайнятися чимось цікавим і корисним. До того ж хочеться, щоб це щось допомагало в розвитку дітей.

На цей раз вони придумали влаштувати домашній театр. Закоперник, як завжди, його чарівна донька Ліза.
Вона і керівник в групі та учасник. Подивіться як вона вчить свого брата Гаррі як потрібно грати та що потрібно говорити в різних випадках. Природжений керівник.

Ким вона стане, ніхто не знає, але відразу видно, що у дівчинки відмінні організаторські здібності та вона вміє керувати людьми.
І саме головне робить це вона безпосередньо як дитина і правильно!

А як вам домашній театр за участю Лізи Галкіної – сподобався?

Правда цікаво і незвично?

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.