Історія любові Лідії Таран та Андрія Доманського

Життя внесло свої корективи. Лідія Таран згадує, що вона неправильно жила всі ці роки з Анрієм Доманським.

Лідія Таран та Андрій Доманський прожили разом п’ять років. Після того як вони розлучилися, в телевізійних колах люди говорили, що це неправильно і так не повинно бути!

Тоді Андрій Доманський розповів, що він просто пішов від Лідії Таран. Ця новина стала для їхніх колег як грім серед ясного неба. Адже люди думали, що якщо вони обидва працюють в одній сфері – то та інтереси у них однакові та це здавалося б повинно сприяти міцну сім’ю. Однак все не, так, як виявилося, на перший погляд.

Лідія Таран та Андрій Доманський

Життя внесло свої корективи. Лідія Таран згадує, що вона неправильно жила всі ці роки з Анрієм Доманським. Адже у свої 32 роки вона отримала стусан, який змусив її усвідомити, що життя з Андрієм Доманським, яку вона всі ці роки будувала – зазнала краху.

Після того як вони розійшлися, Лідія Таран схудла на 9 кг. Адже всі вважали їх ідеальною сім’єю. Вони обидва працювали на ниві шоу-бізнесу і треба сказати плідно працювали. А потім Лідія зрозуміла, що все зруйнувалося. Вони щороку їздили на лижний курорт і там каталися на лижах, а дочку залишали бабусі. Це стало традицією. Але в останній рік Андрій Доманський раптом сказав, що не поїде кататися на лижах.

Тільки потім вона зрозуміла, що в Андрія з’явилася інша жінка. Як згодом виявилося він пішов до іншої жінки коли їх дочки і його синові від першої дружини було однаково років.

Ніщо його не зупинило вже два рази та найцікавіше, що тривалість цього періоду однаковий.

Лідія Таран вдячна йому за те, що у нього є її улюблена дочка. Вони з дочкою спілкуються як справжні подружки та дуже люблять один одного.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.