Як виглядає чоловік Олени Малишевої (Фото)

Як розповіла Олена Малишева вона відчуває завжди підтримку її чоловіка - Ігоря Юрійовича.

Олена Малишева, яка є відомою телеведучою, професором і доктором медичних наук, народилася в Кемерово, в сім’ї нащадкових лікарів. Її чоловік, також звідти родом і він теж медик.

Її чоловікові Ігорю тоді запропонували після аспірантури продовжити займатися науковою роботою в Москві. Вони жили спершу в гуртожитку і тоді ж у них народився син. Коли народилася друга дитина, Олена Малишева повернулася на батьківщину, бо у її сина виявилося важке захворювання.

Потім дитина поправилася і вони знову переїхали в Москву. І у неї нормально почала складатися кар’єра. Але не все так безхмарно було в їхньому житті. Їм довелося пережити багато труднощів, але вони з усіма впоралися. Як розповіла Олена Малишева вона відчуває завжди підтримку її чоловіка – Ігоря Юрійовича.

Олена Малишева з чоловіком

У нього серйозний, врівноважений і спокійний характер. Вона завжди враховує його думку. Особливо Олена Малишева цінує, ті поради, які їй чоловік дає щодо передач, які вона веде на центральному телебаченні. Ігор Юрійович, знаючи наскільки його дружина зайнята, допомагає в домашніх роботах. Хоча у них є домробітниця і вся побутова техніка.

Особливо подружжя любить проводити вечори у вихідні дні разом спілкуючись і розмовляючи на теми, які їх цікавлять. Однак часу на такі розмови у них не сильно багато, адже вони постійно зайняті підготовкою до наступної телепередачі Олени Малишевої.

Олена Малишева знайшла себе в поєднанні своєї професії – медик і телебаченні. До її думки прислухаються телеглядачі. Багато хто знає біографію цієї сім’ї та вона для них є прикладом.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.