Тіна Кароль показала дошку з цвяхами, на якій регулярно стоїть: “Ви багато про мене не знаєте”

Тіна Кароль здивувала шанувальників, показавши незвичайне пристосування в своєму спортзалі.

Тіна Кароль з тих знаменитостей, які не люблять виставляти особисте життя на показ. На Інстаграм-аккаунт артистки підписані майже 2 мільйони людей. Там Тіна кожен день публікує свіжі фото і відео. При цьому, всі знімки в її блозі – професійні. Співачка практично ніколи не показує свою реальне життя в Мережі.

Тіна Кароль вирішила відмовитися від ліфчика
Тіна Кароль

Однак недавно Кароль порадувала своїх шанувальників, записавши відео з тренажерного залу. У короткому ролику Тіна показала дошки з цвяхами, а потім перевела камеру на дзеркало, показавши себе в відображенні.

“Ви багато чого не знаєте про мене”, – написала Кароль.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Тіни Кароль

Варто відзначити, що дошка з цвяхами призначена для духовної практики. Практика полягає в стоянні на гострих кінцях цвяхів і являє собою добровільний вихід з комфорту в стресовий стан для усвідомленого подолання болю і страху. Крім того, вважається, що стояння на цвяхах добре впливає на здоров’я людини.

Схоже, Тіна Кароль регулярно практикує стояння на дошці з цвяхами.

До слова, Тіна Кароль щоранку займається спортом для підтримки гарної фізичної форми. Спортзал співачка облаштувала у власному будинку, який знаходиться в передмісті Києва.

Більше про особисте і творче життя Тіни Кароль дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.