Юна дочка Полякової похвалилася результатом експериментів із зовнішністю: “Перевершила навіть маму”

16-річна дочка співачки Олі Полякової Маша приміряла образ ельфа.

16-річна дочка Олі Полякової Маша успадкувала від своєї зіркової мами не тільки довгі ноги і яскраву зовнішність, але і бунтарський характер. Дівчина активно веде Інстаграм-блог, де регулярно публікує провокаційні наряди і незвичайні образи.

Дочка Олі Полякової Маша розставила довгі ноги, щоб показати свою пристрасть
Дочка Олі Полякової Маша

Більш того, Маша є солісткою панк-рок групи “Шви”. Нещодавно відбувся перший концерт групи і публіка була вражена репертуаром молодих виконавців. У текстах пісень, які співає Маша, дуже багато ненормативної лексики і неприйнятних виразів.

Нещодавно Маша Полякова знову здивувала своїх шанувальників, примірявши незвичайний образ ельфійки.

Так, в своєму Інстаграм блозі дівчина опублікувала фото, на якому позує в короткій чорній сукні і чорному плащі. Волосся дівчини було заплетене в дрібні косички, а на її голові красувалися модні окуляри. Однак найбільше уваги привертають ельфійські вуха, які роблять зовнішність Маші дуже незвичайною.

“Особисто я себе вже не уявляю без ельфійських вушок, а ви колись вживались в свій образ настільки? ” – поцікавилася у своїх фанатів Маша.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото. Багато розкритикували дочка Полякової.

“Ужассс …. навіщо вуха? не красиво “,” Перевершила навіть маму …….. Навіть страшно уявити, що буде далі “,” НЛО прилетіло “,” Де ж вона красива? Не смішіть! “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.