MamaRika показала фігуру в купальному костюмі через півтора місяці після пологів: потрясає

Дуже багато українських зірок у 2021 році стали батьками. МамаРіка - одна з них. Але виглядає після пологів вона карколомно.

Це підтверджують численні знімки артистки з її Інстаграм-профілю. Співачка з неординарною зовнішністю вміє привернути до себе увагу, а ще – дуже швидко повертається в форму.

Незважаючи на те, що вона дотримується бодіпозітівной філософії, і приймає своє тіло таким, яке воно є, все ж тіло у артистки вражає.

Особливо її стрункість видно в купальному костюмі. Наче й не народжувала!

співачка МамаРіка
співачка МамаРіка

Слід зазначити, що МамаРіке (Анастасії) робили кесарів розтин, тому фізичні навантаження, плавання в басейні були заборонені. Тепер лікарі дозволили поступово повертатися до звичного ритму життя, тому зірка не пропускає нагоди і останні теплі дні цього року проводить у води.

“Рівне півтора місяці після пологів. Нарешті мій лікар дозволив залізти в басейн (все-таки після операції). Я усвідомила, що одягла свій найменший купальник. Щоденні процедури, які роблю самостійно, без масажистів тощо, дають результат. Спорт також дозволили, тому планую поступово повертатися “, – написала співачка.

До речі, шанувальники помітили, що у них кумира немає післяпологової депресії, яка часто переслідує новоспечених мам в перший рік життя їх дітей. І це безперечно причина для радості.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.