Ведуча “ТСН” Лідія Таран показала обличчя без макіяжу крупним планом: не та красуня, що на екрані

Телеглядачі звикли бачити ведучу новин Лідію Таран з акуратною укладкою і професійним макіяжем. Однак в житті зірка "плюсів" виглядає інакше.

43-річна телеведуча Лідія Таран є справжньою улюбленицею публіки. Без цієї вічно усміхненої і милої жінки дуже важко уявити випуски новин.

Для того, щоб бути ближче до своїх шанувальників, Лідія Таран активно веде свій блог в Інстаграм. Там телеведуча публікує свіжі фотографії і ділиться найяскравішими моментами з особистого життя.

Так, нещодавно Лідія поділилася серією знімків зі своєї подорожі. Телеведуча не сказала, в якій саме країні вона знаходиться і запропонувала шанувальникам вгадати, де вона знаходиться по знімках.

Цікаво, що на фото Лідія не посоромилася показати себе такою, якою воно є в реальному житті. Якщо в ефір ТСН Таран завжди виходить в елегантних сукнях, з акуратною укладкою і макіяжем, то тут телеведуча постала без грама макіяжу і з пов’язаними в хвіст волоссям.

“Гуляю виноградниками, що спускаються прямо в воду, плаваю в озері. Ловлю дзен Доброго ранку і вгадайте страну- хто перший привезу подаруночок., – підписала знімок Лідія.

Варто відзначити, що в 43 роки Лідія Таран має відмінний зовнішній вигляд навіть без макіяжу. Телеведуча виглядає набагато молодше свого віку.

Це відзначили і користувачі Мережі в коментарях.

“Яка ж ви красива! Гарного відпочинку “, “Ліда як завжди красуня “, “Ви в Іспанії? Гарного відпочинку “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!