Настю Каменських розкритикували за домашнє відео в “залізній масці”: “Пустоцвіт, тобі б дитину народити”

Настя Каменських нарвалася на критику, розмістивши свіже відео в своєму Інстаграм-блозі.

Українська співачка Настя Каменських є активним користувачем соціальних мереж. Інстаграм Каменських налічує 5,2 мільйона підписників. Співачка знає, як привернути до себе увагу і регулярно публікує свіжі фото і відео, які збирають сотні тисяч лайків і коментарів.

Настя Каменських
Настя Каменських

Так, 17 вересня Настя Каменських оприлюднила у своєму Інстаграм-блозі свіже відео, яке зібрало багато критики в коментарях.

На відео Настя показала себе в ліжку з маскою на обличчі. Після цього, Каменських різко знімає “залізну маску ” і робить перехід в відео, де вона вже нафарбована і одягнена.

“Ей ти, з добрим ранком “, – підписала відео артистка.

Коментарі фоловерів не змусили себе чекати. Хтось захопився красою співачки, а хтось зазначив, що для її віку такі ролики – це несерйозно.

“Зараз не дуже зрозуміло: чи то співаки, то чи блазні”, “Я вами захоплююся! Ви дуже красива! А що за маска? “,” А жуйку обов’язково при цьому колгоспно жувати? “,” Мені одній здається, що це якась дурня, яка не йде дорослій людині? “,” Ти б дитину народила. Може менше себе улюблену любити стала, Пустоцвіт? “, – пишуть коментатори.

 ""

Скріншот коментарів під публікацією Насті Каменських

Про особистого і творчого життя Насті Каменських і її чоловіка Потапа дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.