(Відео) Прикольний формат Shorts Насті Каменських і Потапа: “Не в пирогах щастя! “

Чому Настя Каменських вибрала Потапа, а не іншого? Адже напевно навколо симпатичної Насті Каменських крутилося багато красивих шанувальників.

Ви ставили собі питання чому дівчата вибирають одних хлопців, а на інших не звертають уваги?
Чому Настя Каменських вибрала Потапа, а не іншого? Адже напевно навколо симпатичної Насті Каменських крутилося багато красивих шанувальників.
Є багато того причин.

Як правило, вчені не можуть визначитися за якими критеріями дівчина вибирає свого судженого.
Але в чатах, особливо жіночих є припущення.

Настя і Потап

Щось миле: не обов’язково зовнішність. Пустотливі очі. Чарівна посмішка. Або те, як ви качаєте головою, коли говорите “Ні”. Як красиво розстеляють серветку на колінах / столі та обідаєш. Сміх. Пригнічене хвилювання, коли ви згадуєте дні, коли ви жили в гуртожитку, і як ваш найкращий друг виставив себе дурнем. Або просто говорю про свою маму. Вони милі, і ми їх обожнюємо !!!
Щось мужнє: лицарство. Коли ви схрещуєте руки в обороні. Коли ви візьмете на себе ініціативу. Коли агресивно виштовхуєш хлопців, які намагаються на нас залізти в автобусі / метро. Коли ви зателефонуєте, щоб переконатися, що я щасливо добралася до будинку.
Щось недосконале: родимка на нижній губі. Цей шрам на твоєму зап’ясті. Те, як ти возишся, коли розмовляєш зі мною. Невпевненість поглянути на мене лицем до лиця.
Дівчата хочуть запам’ятати вас, і немає нічого кращого цих дрібниць.
Щось цікаве: розмова на тему, яку ви знаєте, І я знаю. Або я знаю, а ти ні. Або ви знаєте, а я ні.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.