Юрій Горбунов проговорився, що вони з Осадчою планують ще одну дитину: через 3 роки народиться дівчинка

Не так давно відома телеведуча Катя Осадча стала мамою втретє. Своєму чоловікові Юрію Горбунову вона подарувала вже другого сина.

Катя Осадча – мама трьох синів, останній з яких з’явився на світ трохи більше місяця. Зіркове подружжя Горбунов і Осадча зізнаються, вони мріяли про дівчинку, але доля розпорядилася інакше. Зараз телеведуча звикає до нового ритму життя і зізнається, що почала відчувати себе молодше.

25 вересня Осадча опублікувала в своєму Інстаграм-блозі дуже зворушливо фото з нещодавно народженим сином.

“Маленька дитина робить маму молодше, адже в черговий раз чомусь вчишся, знову вчишся розуміти тон кректання, бажання без слів і спати по 3:00 між годуваннями. Ілля народився, коли мені було 19, Іван в 33 і Данило в 37 і зараз ніби знову повернулися в свої дев’ятнадцять, адже так само гуляю з коляскою по осінніх вулицях і так само тримаю на руках маленького хлопчика, а тим часом Іллі виповниться 19 кілька днів “, – підписала фото Осадча.

Публікацію Каті Осадчої прокоментував її чоловік Юрій Горбунов.

“А Марійка буде в 40”, – написав Горбунов.

Скріншот коментаря Горбунова
Скріншот коментаря Горбунова

До слова, нещодавно Юрій Горбунов в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” зізнався, що мріє про ще одну дитину, але Осадча поки не хоче про це і слухати.

“Я коли тільки починаю цю тему, вона каже:” Припини, будь ласка “. Поки про це мова не йде. Є один старший, інший молодший – треба з ним розібратися “, – розповів ведучий.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.