(Фото) Дрес код Лесі Никитюк приємно здивував шанувальників

Коли Леся Никитюк недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фото, де вона в строгому, стильному костюмі, то це викликало фурор у її шанувальників.

Для представників шоу-бізнесу не тільки струнка фігура і гарне обличчя має значення, про та наряди, є важливим атрибутом успіху.
Зірки намагаються одягтися за останнім словом моди.

Так нещодавно Леся Никитюк розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, на яку шанувальники відразу відреагували.

Леся Никитюк завжди вражала глядачів і її шанувальників своїми нарядами.
Вона для шоу, як правило, вибирає короткі сукні та щоб декольте було глибоке. Це зрозуміло – адже Лесі Никитюк є що показати – у неї фігура просто ідеальна.

Колись Леся Никитюк вразила всіх новим look від бренду # samaшіла, який сама і заснувала!
Тоді цей бренд з’явився, коли були знімання “Хто проти блондинок?”

Як сама каже Леся Никитюк, вона любить зі смаком одягатися. Але дорогі “прикиди” – це не її стиль.
Раніше на зніманні Леся Никитюк наймала швачку, яка по схематичним малюнкам Лесі Никитюк створювала для неї одяг.

Тому, коли Леся Никитюк недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фото, де вона в строгому, стильному костюмі, то це викликало успіх у її шанувальників.
Виглядає Леся Никитюк в костюмі – чарівно.

Відкрита посмішка та іскристі очі приваблюють протилежну стать. На фотографії Леся Никитюк в автомашині за кермом. Деякі захоплені її нарядом шанувальники жартома робили припущення, що напевно в тому місці, де Леся Никитюк їде на машині в такому дрес коді утворилася пробка!

А як вам новий костюм Лесі Никитюк?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.