Брежнєва, Ані Лорак, Лоліта та інші знаменитості, які в дитинстві були “гидкими каченятами”

Зараз цих знаменитих артисток багато хто вважає еталонами жіночності і краси. Однак в дитинстві і юності особливою красою вони не відрізнялися.

Пропонуємо до вашої уваги добірку знаменитостей, які в дитинстві були “гидкими каченятами” і лише з віком перетворилися в “прекрасних лебедів”.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва змінилася до невпізнання
Віра Брежнєва з віком змінилася до невпізнання

Віра Брежнєва росла в бідній українській родині, де батьки не могли собі дозволити купити дітям нові речі і, тим більше, відвідати салон краси. В юнацькі роки Віра носила окуляри і у неї була коротка стрижка, яка їй абсолютно не йшла. Проте з віком Брежнєва змінила образ і стала справжньою красунею.

Алсу

Алсу в дитинстві і зараз
Алсу в дитинстві і зараз

Алсу з дитинства була дуже товариською і тому популярним дитиною. Однак дівчина мала проблеми з зубами і довгий час ходила з брекетами, які не кращим чином відбивалися на її зовнішньому вигляді.

Ані Лорак

Ані Лорак в дитинстві і зараз
Ані Лорак в дитинстві і зараз

Ані Лорак жила в дуже бідній сім’ї, де доношувала одяг за старшими братами, а питання краси дівчинки мало кого цікавив. Кароліна була симпатичним дитиною, проте через неохайний вигляд її вважали “гидким каченям”.

Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська в дитинстві
Лоліта Мілявська в дитинстві

Назвати Лоліту еталоном краси складно, але ця співачка приваблює своєю харизматичністю і своєрідністю. І в дитинстві, і в зрілому віці, Лоліта може похвалитися непохитною впевненістю в собі.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.