Мішина вагітна? Актриса приховала округлий живіт під вільним костюмом і поскаржилася що багато працює

Телезірка і героїня серіалу "Клятва лікаря" Ксенія Мішина нещодавно повідомила, що вона розійшлася зі своїм чоловіком Сашком Еллертом.

Проте, шанувальники переконані – насправді це не так. По-перше, артистів бачили разом в аеропорту і підозрюють, що пара літала відпочивати разом. Навряд чи б вони зважилися на спільний відпочинок, якби були в статусі колишніх коханих.

По-друге, Олександр продовжує ставити лайки і коментувати фотографії своєї екс-коханої. Це теж здається дивним, хоча ніхто достеменно не може знати, в яких саме відносинах розійшлися зірки.

Ксенія Мішина показала фотографію у вільному вбранні, як ніби приховує вагітний живіт

Нещодавно в профілі Instagram у Ксюши з’явилася фотографія в молочному просторому костюмі.

Якщо придивитися, то видно, що в області живота вона трохи округлилася. А вільний оверсайз наряд робить це непомітним.

На фан-сторінках шанувальники припускають, що інформація про розлучення була надана фанатам лише з однієї причини – щоб вони не дізналися заздалегідь про вагітність. До того ж, коли новина не очікуєш, вона ще більше дивує.

Проте, сама Мішина тримає в суворій таємниці те, чи збирається подарувати своєму синові Платону братика або сестричку.

Олександр теж не афішує, чи буде у нього друга дитина. Але дивлячись на цю щасливу пару, закрадається думка, що все-таки не все ще втрачено і вони здивують своєю романтикою, закоханістю і ніжністю неодноразово.

А ви стежите за їх взаємовідносинами?

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!