(Відео) Асію Ахат розчарувала друга вагітність: чому і як її син пережив розлучення батьків?

Перші пологи Асії Ахат були важкими. Скрипалька носила сина майже до 10 місяців. У неї був сильний токсикоз.

Ассія Ахат, яка є відомою скрипалькою і співачкою має двох синів. Вони вже дорослі. Однак її шанувальники та глядачів цікавить питання: “Чому Ассія Ахат відправила дітей якомога далі від себе, коли вони ще були маленькими?”

Засоби масової інформації та багато людей також цікавляться, яким чином старший син пережив розлучення батьків. Ассія Ахат народила його коли їй було 18 років.
Також виникає питання, чому Ассія Ахат розчарувалася в другій вагітності? Ассія Ахат дуже сильно хотіла народити дочку. Чому вийшло, що ні здійснилася її мрія?
На ці всі питання ви можете знайти відповіді в відео нижче.

Асії Ахат зараз 38 років. Подивіться як вона прекрасно виглядає! Як виглядають і чим займаються діти відомої та талановитої української скрипальки?

Ассія Ахат

Перші пологи Асії Ахат були важкими. Скрипалька носила сина майже до 10 місяців. У неї був сильний токсикоз.
Після того як Ассія Ахат народила сина, вона з ним залишилася одна, бо її чоловіка забрали в армію.

Було дуже важко, але їй допомагали бабусі. Вони жили тоді в хрущовці на п’ятому поверсі та коляску було важко кожен раз спускати та підіймати у квартиру, коли вони з сином йшли на прогулянку.

Після повернення чоловіка з армії Ассія продовжувала працювати, і весь час була на гастролях. А її син завжди чекав подарунки від мами. Вона коли приїжджала з гастролей, то привозила йому різні іграшки.

Що далі розповіла Ассія Ахат про своїх синів і своє життя, ви можете подивитися на відео нижче.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.