(Відео) Наймиліші відео з Лізою і Гаррі: найпопулярніші двійнята

Відео, які Максим Галкін розміщує на своїй сторінці в інстаграм подивилися багато людей. Ліза і Гаррі стали в соціальних мережах найпопулярнішими двійнятами.

Всі батьки завжди люблять своїх дітей, незалежно від їх віку. Для них діти завжди залишаються маленькими. Батьки в будь-якому віці намагаються навчити дітей і дати їм свою пораду.

Представники шоу-бізнесу, також звичайні люди, з тією лише різницею, що вони постійно на очах у своїх шанувальників і ЗМІ.

Максим Галкін і Алла Пугачова просто обожнюють своїх дітей, дочку Лізу і сина Гаррі.

Також Максим Галкін часто розміщує на своїй сторінці в інстаграм фотографії та цікаві, а часом курйозні відео зі своїми дітьми.

Іноді це імпровізовані концерти, які влаштовується у них в сім’ї. Ліза може показувати, як вона танцює або співає. Так вона прекрасно заспівала пісню примадонни “Мільйон червоних троянд”. Відразу видно, що у неї талант не тільки до пісень, а й до танців.
Гаррі чудово грає на синтезаторі та також співає.

Ліза може показувати, як вона займається спортом і плаває. А коли Ліза і Гаррі разом з Максимом Галкіним працюють у себе в саду і доглядають за квітами – це просто зворушливо!

Більшість відео і фото, які Максим Галкін розміщує в соціальних мережах, на яких присутні їхні діти, підіймає настрій у їхніх шанувальників і просто звичайних глядачів.

Гаррі та Ліза радують своїх батьків і не тільки. Ті відео, які Максим Галкін розміщує на своїй сторінці в інстаграм подивилися багато людей, і вони захоплюються Лізою і Гаррі.
Після таких відео Ліза і Гаррі стали в соціальних мережах найпопулярнішими двійнятами.

З кожним роком діти підростають, зграю розумнішими та радують Максима Галкіна та Аллу Пугачову.

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.