(Фото) Ілона Гвоздьова здивувала шанувальників в новій сукні

Одна з крилатих виразів Ілони Гвоздьової перебуваємо у цьому, що не потрібно заважати людям брехати, тоді ви завжди будете з ними в хороших відносинах!

Люди перетворюються коли, одягають новий одяг. До того ж якщо вона їм йде. Уміння вибрати свій стиль не всім дано.

Деякі звикли ходити одягаючись просто: джинси та кросівки, плюс футболка.
Нещодавно Ілона Гвоздьова розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію. На ній вона виглядає чарівно. Сукня їй йде і воно чудове.

Сама Ілона Гвоздьова прокоментувала свій новий імідж постом під фотографією. Ілона написала, що з часом вона зрозуміла, що плаття і взуття на високих підборах їй йде більше ніж кросівки та джинси. Ілона Гвоздьова сказала, що їй було раніше зручно ходити, одягаючись просто. Однак коли Вона одягла сукню і високі підбори, то зовні та внутрішньо змінилася. Ілона Гвоздьова відчула себе справжньою красунею. Тепер весь світ у її ніг.
Ілона Гвоздьова, яка є талановитою танцівницею і хореографом, була запрошена суддею на п’ятому ефірі “Танців з зірками”.

Одна з її крилатих виразів перебуваємо у цьому, що не потрібно заважати людям брехати, тоді ви завжди будете з ними в хороших відносинах! Цим емоційним постом Ілона Гвоздьова натякнула, що деякі люди лукаві.

На цьому шоу Ілона Гвоздьова запам’яталася, тим, що гостро коментувала учасників танців і давала досить високі оцінки. Також вона прийшла до висновку, що не варто витрачати час, пояснюючи свою позицію з усіх питань, люди все одно почують тільки те, що хочуть почути.

Можливо Ілона Гвоздьова та права у своєму висновку.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.