(Фото) Ілона Гвоздьова здивувала шанувальників в новій сукні

Одна з крилатих виразів Ілони Гвоздьової перебуваємо у цьому, що не потрібно заважати людям брехати, тоді ви завжди будете з ними в хороших відносинах!

Люди перетворюються коли, одягають новий одяг. До того ж якщо вона їм йде. Уміння вибрати свій стиль не всім дано.

Деякі звикли ходити одягаючись просто: джинси та кросівки, плюс футболка.
Нещодавно Ілона Гвоздьова розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію. На ній вона виглядає чарівно. Сукня їй йде і воно чудове.

Сама Ілона Гвоздьова прокоментувала свій новий імідж постом під фотографією. Ілона написала, що з часом вона зрозуміла, що плаття і взуття на високих підборах їй йде більше ніж кросівки та джинси. Ілона Гвоздьова сказала, що їй було раніше зручно ходити, одягаючись просто. Однак коли Вона одягла сукню і високі підбори, то зовні та внутрішньо змінилася. Ілона Гвоздьова відчула себе справжньою красунею. Тепер весь світ у її ніг.
Ілона Гвоздьова, яка є талановитою танцівницею і хореографом, була запрошена суддею на п’ятому ефірі “Танців з зірками”.

Одна з її крилатих виразів перебуваємо у цьому, що не потрібно заважати людям брехати, тоді ви завжди будете з ними в хороших відносинах! Цим емоційним постом Ілона Гвоздьова натякнула, що деякі люди лукаві.

На цьому шоу Ілона Гвоздьова запам’яталася, тим, що гостро коментувала учасників танців і давала досить високі оцінки. Також вона прийшла до висновку, що не варто витрачати час, пояснюючи свою позицію з усіх питань, люди все одно почують тільки те, що хочуть почути.

Можливо Ілона Гвоздьова та права у своєму висновку.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.