(Фото) Як Наташа Корольова в халаті босоніж зустрічає осінь у себе в саду

Нещодавно співачка розмістила на своїй сторінці в інстаграм красиве відео. Вона в халаті босоніж бігає по жовтому опалому листю у себе в біля будинку.

Осінь в повному розпалі. Коли стоять сонячні та тихі дні, то жовте листя, які опали з дерев радують око.
Вони налаштовують на ліричний лад і підіймають настрій.

Особливо якщо у вас немає проблем, ви виспалися в вихідний день і після ароматного ранкової кави вийшли на вулицю.

Наташа Корольова

Наташу Корольову, також радує така осіння пора.
Нещодавно співачка розмістила на своїй сторінці в інстаграм гарне фото і відео. Вона в халаті босоніж бігає по жовтому опалому листю у себе в біля будинку.

Наташа Корольова – осінь

На фото і відео видно, що у Наташі Корольової з ранку відмінний настрій і вона хоче ці фото відео передати його своїм шанувальникам.
Під фото і відео співачка написала, що вона дуже любить осінь.

Наташа Корольова та осінь – зачаровують

А хто її не любить?

Нещодавно її шанувальники та прості обивателі дізналися через ЗМІ, про передбачувану дочку Наташі Корольової. Евеліна Ружина, яка є фінансовим аналітиком, зробила припущення, що Наташа Корольова може “примножити” ті 50 біткоїн, які вона отримала за передану багато років тому яйцеклітину.

Зараз ці 50 біткоїн оцінюються в 175 000 000 рулів. Згідно з неперевіреними чутками, Наташа Корольова подумує продати свої біткоїн. Але потрібно враховувати, що вартість біткоїн у 2021 році весь час зростає від 27 000 доларів до 60 000 доларів.

Тому, що зробить Наташа Корольова з ними не відомо, а поради давати – це невдячна справа, робить висновок Евеліна Ружина.

Адже років через 10 це може бути величезні статки.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.